Belépés
kirscha.blog.xfree.hu
Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását. Kirsch Attila
1954.12.26
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Mult keddi folytatás
  2014-09-23 07:45:41, kedd
 
  Hogyan lehet valakit könnyedén kiismerni?

Elárulom azt is amit a fejezet címe rejt, de még előtte beszéljük meg, hol is tartunk most az udvarlással.
Ha leveleztek már egy ideje, azt ajánlom az kb. 3-4 hétnél ne legyen több, ennyi idő alatt már elég sok dolgot ki lehet deríteni egymásról , tehát már van miről beszélgetni az első randin.
Szóval az első találkán elsősorban mindenképpen beszélgessetek azt javaslom.
Ez az alkalom mindenképpen kettőtökről szóljon, hogy tudjatok egymással beszélgetni, ismerkedni és egymás külső tulajdonságait fürkészni.
Nem lehet ezt zajban, tömegben ahol egymás szavát sem értitek, nem hogy a másikét.

Ha nem a levelezést, hanem a személyes közeledést választod és már nézitek egy ideje egymást és úgy érzed ő is érdeklődik irántad, ő is figyel, szemeztek, rád mosolyog, örül ha meglát,akkor bármilyen spontán lehetőséget használj ki amikor egyedül van és oda mehetsz, hozzá, úgy, hogy senki más ne hallja, tedd meg és hívd randira.
A legrosszabb esetben nemet mond, de még akkor se biztos, hogy minden veszve van.
Jó hír, hogy csak abban az egy esetben kell végérvényesen lemondanod róla, ha kiderül, hogy azért kosarazott ki, mert nem vagy az esete. Sajnos ebben az esetben nincs mit tenni, de ha más oka van, akkor még egyáltalán ne add fel. De erről majd a következő fejezetben írok.
Ha az első randit nem előzi meg levelezés, ahogy már említettem, kicsit nehezebb a dolgod, de
érdekesebb is lehet, mivel abszolút semmit nem tudtok egymásról. Így kérlek előre gyűjtsd össze nagyjából a gondolataidat, kérdéseidet, ne akkor kelljen kitalálnod, ha már együtt vagytok, mert feszengve érzitek magatokat mindketten és nem biztos, hogy hirtelen bármi is eszetekbe jut és kínosnak érezhetitek a hallgatást. Ez nem ciki és nem vicc, készülj fel a beszélgetésre, mint ahogy egy iskolai felelésre készülsz. Így nagy meglepetés nem érhet és valami biztosan eszedbe jut, ha túl nagy a csend.
De először is a legnehezebbnek hitt dolgot kell megtenned, randira kell hívnod és hidd el később lesz még ennél sokkal nehezebb feladatod is.
Ha teljesen hirtelen jön a lány, vagy a lehetőség akkor is próbáld meg, csak akkor ne rögtön randira hívd, csak próbálj meg vele beszédbe elegyedni , még ha csak pár szó erejéig is és mindenképpen add meg neki a telefonszámod vagy más elérhetőséged, ha te is tetszel neki keresni fog és már hívhatod is randizni. Ha még sem keres, ne bánkódj, hogy miért nem szerezted meg te az ő számát, mert ha te hívod akkor se biztos, hogy találkozna veled, ha nem jössz be neki, úgy is leráz. Akkor arra gondolj, nem ő az akivel találkoznod kell és keresgélj tovább, mindig járj nyitott szemmel, nehogy elszalaszd a lehetőséget.
De most ne erre gondolj, hanem arra,hogy már igent is mondott, örülhetsz és készülhetsz a randira.
Ha viszont mégis csak kikosaraz, ahogy már fentebb írtam, ne add fel olyan könnyen, ha egy kicsit is úgy érzed, hogy tetszel neki. Hány de hány reménytelennek hitt eset történt már és végül mégsem úgy alakult, ahogy várható volt. Tudod utolsókból lesznek az elsők!
Mert ha nemet mond, még nem biztos, hogy azért teszi mert nem tetszel neki.
Ezernyi más oka is lehet, az is lehet, hogy csak várnod kell egy kicsit és kitartónak lenned. Ha látja, hogy mennyire oda vagy érte és nem adod fel, még meg is gondolhatja magát.
Ha azért mond nemet mert van barátja, lehet idővel lecseréli rád, ha nem túl komoly a kapcsolatuk, szóval bármi megeshet.

Most ahogy ígértem írok nektek arról, hogyan ismerhettek ki a legkönnyebben valakit. Szerintem ez egy nagyon egyszerű és hatásos módszer.
A recept pedig a következő. Nem kell mást tenned egy számodra még ismeretlen, új személlyel és ez bárkire igaz, nem csak egy új barátnővel kapcsolatban. Figyelj oda hogyan viselkedik másokkal, a szüleivel, testvérével, szomszédokkal, tanáraival, társaival, barátaival szóval bárkivel. Mert hosszú távon veled is úgy fog viselkedni.
Ha bele csöppen egy új kapcsolatba, természetesen oda figyel a saját viselkedésére és a legjobb arcát mutatja és főleg, ha ö is oda van érted, persze, hogy azon van, hogy tetszeni akar.
Ahogyan mindenki így van ezzel, te is. De azokkal akikkel nap mint nap együtt vagyunk úgy viselkedünk ami az igazi énünk. Ez ennyire egyszerű, próbáld csak ki.
Persze ez is időbe telik, hogy megfigyeld, de még sem olyan hosszú idő, mintha saját magadon akarod megtapasztalni, hogy hosszú távon mi történik.
Ennyi most, de jövök újra nemsokára, addig is jó olvasást!



 
 
0 komment , kategória:  Történetek  
Címkék: tulajdonságait, beszélgessetek, megtapasztalni, reménytelennek, legnehezebbnek, végérvényesen, szomszédokkal, viselkedésére, legkönnyebben, természetesen, gondolataidat, elérhetőséged, telefonszámod, beszélgetésre, kapcsolatban, mindenképpen, gondolhatja, kettőtökről, beszélgetni, lehetőséget, kapcsolatba, kérdéseidet, érezhetitek, viselkedünk, találkoznod, legrosszabb, készülhetsz, kapcsolatuk, testvérével, udvarlással, ismerhettek, említettem, ismeretlen, meglepetés, ismerkedni, érdekesebb, fejezet címe, első randin, első találkán, alkalom mindenképpen, személyes közeledést, ideje egymást, legrosszabb esetben, esetben nincs, következő fejezetben, első randit, iskolai felelésre, legnehezebbnek hitt, lehetőség akkor, telefonszámod vagy, akivel találkoznod, legkönnyebben valakit,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Zilahy Lajos gondolata  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  Aki szeret, annak senki sem id...  Ázzal aki csak szép  Ébredj  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gárdonyi Géza - Április végén  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Naplemente  Jó éjszakát  A fenyő nem szép fa, (...)  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam  Szent György nap  Szent György nap  Facebookon kaptam  A keserű igazság  Föld napja április 22  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Gizike bar...  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam  A végzet az  Föld napja április 22  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Maradék idő  Bizonyos kulturális szint nélk...  Facebookon kaptam  William Shakespeare idézet  Alakot vált...  Facebookon kaptam  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Szép Ernő - Virágzó akácfák  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Álom  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 24  Pillangó  György napra  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Szép estét  Facebookon kaptam  Idézetek a barátságról  Föld napja április 22  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Gaál Viktor gondolata  Bizonyos kulturális szint nélk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Két tekintet van  Föld napja április 22  Egyszerűen  Idézetek a barátságról  Sokkal bölcsebb a természet,  Ébredj  A végzet az  Gábor Dénes gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
fejezet címe, első randin, első találkán, alkalom mindenképpen, személyes közeledést, ideje egymást, legrosszabb esetben, esetben nincs, következő fejezetben, első randit, iskolai felelésre, legnehezebbnek hitt, lehetőség akkor, telefonszámod vagy, akivel találkoznod, legkönnyebben valakit, nagyon egyszerű, recept pedig, saját viselkedésére, legjobb arcát, igazi énünk, tulajdonságait, beszélgessetek, megtapasztalni, reménytelennek, legnehezebbnek, végérvényesen, szomszédokkal, viselkedésére, legkönnyebben, természetesen, gondolataidat, elérhetőséged, telefonszámod, beszélgetésre, kapcsolatban, mindenképpen, gondolhatja, kettőtökről, beszélgetni, lehetőséget, kapcsolatba, kérdéseidet, érezhetitek, viselkedünk, találkoznod, legrosszabb, készülhetsz, kapcsolatuk, testvérével, udvarlással, ismerhettek, említettem, ismeretlen, meglepetés, ismerkedni, érdekesebb, elsősorban, kitartónak, kosarazott, megfigyeld, barátnővel, érdeklődik, utolsókból, közeledést, viselkedni, egyáltalán, levelezést, mindketten, hallgatást, fejezetben, tanáraival, találkozna, viselkedik, leveleztek, személlyel, kitalálnod, barátaival, lemondanod, elszalaszd, eszetekbe, lecseréli, feszengve, feladatod, kikosaraz, örülhetsz, levelezés, következő, választod, nemsokára, társaival, személyes, felelésre, megtenned, elegyedni, szerezted, beszéljük, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 16396 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2774
  • e Hét: 12883
  • e Hónap: 22066
  • e Év: 74774
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.